Om mig

Change your water change your life

Har du någon gång känt en stark glöd inombords? En känsla av att något är på väg att hända. Men du vet inte när eller hur? 

Värmen från din inre röst viskar fram drömmarna som finns där. De flyter förbi som små skepp med bilder på. 

Jag såg tydligt hur karaktärerna i min barnbok klev fram och berättade sin historia för mig.

Men jag skulle bara… 

Jag såg tydligt bilder från mitt eget liv där jag satt på bryggan nere vid sjön och stoppade ner fötterna i det svalkande vattnet. En helt vanlig onsdag. 

Hela dagen låg öppen precis så som jag ville ha den. Utan att andra satt upp ramar  med tider och hållpunkter. 

Men jag skulle bara… 

Tills en dag när jag fick ett meddelande på Messenger. Från en ny kontakt som jag aldrig träffat. Jag är selektiv när det gäller vänförfrågningar men min magkänsla sa till mig att acceptera den. 

Vilket jag gjorde. 

Och en helt ny värld öppnade sig och omfamnade mig. 

Ja så var det. Vattnet förändrade mitt liv på så många sätt. Min nyfunna vän introducerade Kangenvatten för mig och vilka positiva hälsofördelar det ger. 

För mig har de goda effekterna varit att hjärnhinnan jag hade på grund av stress skingrades, jag fick bättre sömnkvalité och friskare hy. 

Men det finaste är alla nya kontakter som vattnet gett mig. Jag är en del av ett team där vi stöttar varandra och tillsammans arbetar för en mer hållbar värld. Var och en med sin unika ingång. 

Min ingång är att finnas där för barnen på vår jord genom skrivandet och att stötta olika projekt som till exempel en skola i Kenya för föräldralösa barn. 

Jag önskar också arbeta för mindre plast och gift i våra hem samt en hälsosam livsstil där nyckeln är att vi själva äger vår tid. 

Nu önskar jag ge samma möjligheter till fler! 

Hur ser din dröm ut?